Αντίο μύκητες, καλώς ήρθες κεφίρ

Κεφίρ: αντί-βιοτικό / αντί-μυκητιακό

Θεραπεύει το σώμα / ανακουφίζει από αέρια

Προβιοτικό / ενισχύει κατά των αλλεργιών

Σκοτώνει τους μύκητες στα ζώα

Δίνετε στα ζωάκια σας την υπερτροφή κεφίρ;

Στην εποχή μας, οι ζωοτροφές μπορεί να περιέχουν μέχρι και 70% υδατάνθρακες. Αυτοί οι άνθρακες διασπώνται σε σάκχαρα, τα οποία μετά τροφοδοτούν τους μύκητες στο σώμα του ζώου σας!

Οι πολλοί μύκητες ισούνται με μεγάλα προβλήματα!

Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε σε μία ζωοτροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, τότε θα πρέπει να χορηγήσετε κάτι στο ζώα σας το οποίο θα επιτίθεται στους μύκητες. Γνωρίστε το κεφίρ.

Αυτοί οι κόκκοι με βάση το γάλα ή το νερό έχουν μία πληθώρα από βιταμίνες και άλατα. Παρέχουν μία ευρεία γκάμα από προβιοτικούς οργανισμούς και έχουν απίθανες θεραπευτικές ιδιότητες.

Προφέρεται «κα-φίρ» σύμφωνα με την παράδοση του Καυκάσου, αυτός ο «κόκκος ζωής» στην όψη θυμίζει κανονικό γιαούρτι, ωστόσο έχει πολύ περισσότερες ιδιότητες!

Το κεφίρ περιέχει διάφορα στελέχη από φιλικά βακτήρια που δεν υπάρχουν στο γιαούρτι, όπως Lactobacillus Caucasus, Leuconostoc, είδη Acetobacter και είδη Streptococcus. Επίσης περιέχει ωφέλιμους μύκητες όπως το κεφίρ Saccharomycesκαι το κεφίρ Torula, οι οποίοι ελέγχουν και εξαλείφουν τους καταστροφικούς παθογενείς μύκητες στο σώμα.

Κάποιες μελέτες έχουν δείξει ότι το κεφίρ αποτρέπει την σαλμονέλα και το Ε. Coli καθώς και ότι έχει την δυνατότητα να σκοτώσει το H. Pylori.

Τα Οφέλη

Τα οφέλη στην υγεία από το κεφίρ είναι ευρεία και αυτό οφείλεται στα 30 διαφορετικά στελέχη από καλά βακτήρια και μύκητες που υπάρχουν σ’ αυτούς τους παράξενους κόκκους. Ο όγκος αυτών των κόκκων είναι ένας συνδυασμός από αδιάλυτη πρωτεΐνη, αμινοξέα, λιπίδια και πολύπλοκα σάκχαρα.

Το κεφίρ είναι πλούσιο σε συμπλέγματα βιταμινών Β, όπως είναι η Β1 και η Β12, αλλά και σε βιταμίνη Α, βιταμίνη D, βιταμίνη Κ και βιοτίνη. Τα βασικά άλατα που υπάρχουν στο κεφίρ συνήθως είναι ασβέστιο, φώσφορος και μαγνήσιο.

Θέλετε κι άλλα;

  • Το κεφίρ παρέχει αντί-βιοτικές και αντί-μυκητιακές ιδιότητες.
  • Απαραίτητο μετά από την χρήση αντιβιοτικών για να αποκατασταθεί η ισορροπία στην πεπτική οδό του ζώου σας.
  • Βοηθάει στην αποτροπή αλλεργιών στο ζώο σας.
  • Ευεργετικό για την καντιντίαση και τα καρδιακά προβλήματα σε ανθρώπους και ζώα.
  • Η Βιταμίνη Β θα ρυθμίσει την φυσιολογική λειτουργία των νεφρών, του ήπατος και του νευρικού συστήματος για εσάς και το ζώο σας.
  • Βοηθάει στην επίτευξη υγιούς όψης στο δέρμα, τονώνει την ενέργεια και βοηθάει στην μακροζωΐα.
  • Όλοι οι παρόντες μικρό-οργανισμοί δυναμώνουν το πεπτικό σύστημα.
  • Βοηθάει στην ανακούφιση από αέρια, φούσκωμα και καούρες.
  • Η προβιοτική ενίσχυση μπορεί να βοηθήσει με την φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, το έκζεμα και την άσχημη αναπνοή.
  • Θεωρείται ότι βοηθάει στην γαστρίτιδα, την πανγκρεατίτιδα, τα κοιλιακά πεπτικά θέματα, την ψωρίαση του δέρματος, τους ρευματισμούς, καθώς και την ποδάγρα, την εξασθένηση των οστών, την αναιμία καθώς και στο σύνδρομο διαρροής του εντέρου.
  • Είναι ικανό να βοηθήσει στην μείωση της πιθανότητας κακοήθειας, όπως καρκίνου στο κόλον και να σταματήσει την αύξηση των καρκινικών κυττάρων.
  • Βοηθάει την υγεία όσον αφορά στην αντιμετώπιση ή θεραπεία της ακμής, στην αϋπνία, στην δυστυχία, στο άσθμα, σε ασθένειες του αναπνευστικού, στην υψηλή αρτηριακή πίεση, σε όλες τις μορφές διαβήτη, στο μακροχρόνιο σύνδρομο αδυναμίας, στις αλλεργικές αντιδράσεις, στην κολίτιδα, και ούτω καθεξής.
×
ΦΙΛΤΡΑ